Päivitetty 5.4.2012

Wishmaster Louis B. Mayer "Mauri" ~ Kuva: Christine Korpela

Wishmaster Louis B. Mayer "Mauri" (NFO n 24)
Omistaja & kuva: Christine Korpela


Wishmaster kissala kasvattaa Maine Cooneja ja Norjalaisia metsäkissoja Viialassa, 35 kilometriä Tampereelta etelään.

Kasvattajanimi on hyväksytty FIFe:ssä 2006, mutta aikaisempaa kokemusta kasvattamisesta löytyy muiden kasvattajanimien takana yli kymmenen vuoden ajalta ja yli kolmenkymmenen pentueen verran.

Kaikki kissamme ovat perheenjäseniä ja sisäkissoja, jotka asuvat meidän kanssamme jokapäiväisessä kotiympäristössä koko elämänsä, vaikka näyttely- ja siitosura olisivatkin ohitse. Rotukissojen lisäksi perheeseemme kuuluu rakkaina lemmikkeinä kaksi kotikissaa. "Eino-Mies" on noin 5-vuotias pitkäkarvainen uros ja "Leila" 6.7.2009 syntynyt lyhytkarvainen naaras. Kissamme ulkoilevat vain turvallisesti omassa tarhassaan, johon on kulku suoraan sisätiloista. Myös pennut kasvatetaan perheenjäseninä rakastavassa ympäristössä, jossa niiden sosiaalistamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Myös pitkäjänteisyys on merkittävä osa kasvatustyötä ja siksi omien linjojen jatkuvuus ja uusien linjojen yhdistäminen niihin on kasvatuksen kulmakiviä. Kaikki siitoskissamme ovat FeLV ja FIV –negatiivisia. Kissalamme on myös microsporum canis (sieni) -negatiivinen (viimeisin testi 3.8.2011).

Pennut luovutetaan aina rekisteröityinä, kaksi kertaa rokotettuina, mikrosirutettuina, useaan kertaan madotettuina ja kirjallisella eläinlääkärin todistuksella varustettuna. Kaupasta laaditaan aina kirjallinen sopimus, joka käydään yhdessä mukaan tulevien kirjallisten hoito-ohjeiden kanssa henkilökohtaisesti lävitse. Kaikki pentumme kasvatamme sisäkissoiksi, eikä niitä siis koskaan saa päästää ulos vapaasti kulkemaan liikenteen, luonnon vaarojen ja vieraiden ihmisten armoille.

Koska omat kissamme ovat meille ensisijaisesti lemmikkejä, myös kaikki pennut myydään rakastetuiksi perheenjäseniksi näyttely- sekä kasvatustoiminnan ollessa aina sivuasioita. Tästä syystä painotamme erityisesti kissojen luonnetta ja terveyttä, vaikka pyrimme totta kai kasvattamaan hyväntyyppisiä rotujensa edustajia.

Pyrimme tuomaan pennun aina itse uuteen kotiin ja meiltä voi myöhemminkin kysyä kissoista, niin uteliaisuudesta kuin mahdollisten ongelmien johdosta. Onnellinen kissanomistaja on paras palkinto onnistuneesta kasvatustyöstä.Yhteystiedot:
Janne & Tiia Kellari
Hakatie 19
37830 Viiala
Sähköposti: wishmaster@wishcats.fi
GSM: 040 848 6573, 050 383 0008